Heerlijkharz Bodetal Wendefurth

Voorjaar - Zomer - Herfst en Winter – altijd een belevenis!

Bent u al eens in de Harz geweest? Op zo’n 400 kilometer rijden kunt u ook naar dit mooie middelgebergte om te genieten van Duitse gastvrijheid en degelijkheid. Ons vakantiehuis dat van alle gemakken is voorzien, biedt u veel mogelijkheden. Voor familie en wandelaars, voor wintersporters of wellness-liefhebbers, maar ook voor de mountainbiker is dit een super locatie.
Het vakantiehuis ligt prachtig aan de voet van het romantische Bodetal, uw adres voor een unieke vakantie met afwisselende activiteiten. Bos en water zijn uw directe buren. Een heerlijk rustige omgeving om de zorgen van alledag te vergeten. Wendefurth is centraal gelegen in de Harz en ligt op 5 minuten rijden van de historische stad Blankenburg. Ook op vijf minuten rijden is een Western Stad en tevens de Harz Köhlerei waar 's avonds en overdag ook altijd wat te beleven is. Ook de natuurliefhebber komt hier aan zijn trekken, want het hengelparadijs ‘Bode’, alsook het groot panorama -met stille rivierdalen en natuurschoonheden- zijn in elk jaargetijde een reis waard.
Het vakantiehuis geeft u een thuisgevoel.
De woonkamer en keuken bevinden zich in hetzelfde vertrek. De keuken is uiteraard voorzien van alle standaardzaken, met daarnaast een extra uitrusting zoals een vaatwasser en een oven.
De tuin ligt op het zuiden en is te bereiken door openslaande deuren. De tuin heeft een heerlijk terras en nodigt uit tot ontspanning.